Radi se o obući i torbama koje su osvježenje grupacije XTI.

Hiperaktivno, dinamično i odvažno, usmjereno na naše najmlađe klijente, ludo, zabavno i smjelo. To je atraktivna i casual obuća, s dizajnom, bojama i kvalitetnim tkaninama po najkonkurentnijim cijenama. Osim što je namijenjena mladim i atraktivnim curama, obuća je i za aktivne dečke koji prate najnovije trendove casual stila.

Street style  koji postavlja trendove na ulicama je doveo do stvaranja tih kolekcija, čak i prije nego što su prvi blogeri počeli pričati o tome.  Za promotore kampanja pomno su odabrani svjetski poznati blogeri i modeli.

PROIZVODNJA

U Refreshu se koriste najbolji materijali  kako bi postigli najvišu kvalitetu za tako nisku cijenu. Sva obuća i torbe izrađene su od  izdržljivih materijala, bilo platno ili umjetna koža. 

Tim  dizajnera kontinuirano reinterpretira svaku liniju rada najvažnijih modnih pista i asimilira nove trendove kako bi razvio obuću s vlastitim identitetom. Rezultat je kontinuirano stvaranje novih sve interesantnijih kolekcija.

Ovaj neprekidan ritam evolucije i stalno proučavanje tržišta jamče pojavu šest godišnjih kolekcija, jedan po sezoni i dva za inovacije (pronto moda).

Sve  kolekcije REFRESHA  dijele iste određene  materijale, boje i krojeve, te i unatoč tome, pokrivaju tri vrlo različita stilska načina: klasični, urbani i sportski

JESEN ZIMA 2020

Za više informacija i katalog  nove kolekcije kontaktirajte nas putem e-maila ili jednoj od navedenih opcija.